ορμονικά προβλήματα στις γυναίκες

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η ορμονική σύστημα στο σύνολό του επηρεάζει την οργάνωση της εργασίας, τεχνικά δεν έχει τέτοιο σώμα, η χειρουργική επέμβαση απώλειας ή υπερλειτουργία ενδοκρινείς αδένες δεν επηρεάζουν. Ενδοκρινολογικεσ παθησεισ έτσι, ο χρωματισμός, τα συμπτώματα μπορεί να προκαλέσει και καταγγελίες μόνο την ακριβή κατανόηση, καθώς και σε εργαστήριο δοκιμών μπορώ να πάω στο γιατρό για τη σωστή διάγνωση. Αυτά τα ίδια συμπτώματα πολλαπλό ενδοκρινών αδένων, ορμονικές διαταραχές είναι το αποτέλεσμα.

 

τα συμπτώματα των ορμονικών προβλημάτων

Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να είναι σε αυτή την ομάδα των ασθενειών (), έτσι ώστε οι ασθενείς οι ίδιοι δεν έχουν προσπαθήσει να εντοπίσει, αλλά υπάρχουν υποψίες ότι σε περίπτωση μετατροπής της επαγγελματικής εκπαίδευσης. Συνολικά, η βασική ορμόνη των συμπτωμάτων διαταραχές ενδοκρινών αδένων στα ακόλουθα.
Του θυρεοειδούς αδένα: βρογχοκήλη, η αύξηση του δείκτη μάζας σώματος, απώλεια σωματικού βάρους, ξηρότητα του δέρματος, διαταραχές του ύπνου, άγχος, απώλεια μνήμης, κόπωση, , , απώλεια μαλλιών, τα μάτια , δακρύρροια, τα μάτια στο выкате, τα πόδια, το πρόσωπο, μετεωρισμός, διαταραχές του καρδιακού ρυθμού, της αρτηριακής πίεσης, προβλήματα, διάρροια, δυσκοιλιότητα, μυϊκή αδυναμία, στα παιδιά-διαταραχές της ανάπτυξης, διαταραχές των εφήβων, το επίπεδο της γλυκόζης στο αίμα αυξάνεται, μειωμένη λίμπιντο, η εμμηνορροϊκού κύκλου, οι άνδρες έχουν στύση πρόβλημα.

Επινεφρίδια: η αύξηση του δείκτη μάζας σώματος, απώλεια σωματικού βάρους, βυσσινί ραβδώσεις (ραγάδες) στην κοιλιά, υψηλή αρτηριακή πίεση ή πολύ χαμηλή πίεση του αίματος, μυϊκή αδυναμία, κόπωση, το επίπεδο της γλυκόζης στο αίμα αυξάνεται, ή χαμηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα, συχνές πρωινές κεφαλαλγίες, δέρμα καφέ χρώματος, , διάρροια, έμετος, πόνος στην κοιλιακή χώρα, ξηρότητα, αραίωση των μαλλιών, τριχόπτωση, αστάθεια διάθεση, διαταραχές του ύπνου, καταθλιπτικές τάσεις, διαταραχές του έμμηνου κύκλου, αύξηση της τριχοφυΐας, ακμή στο δέρμα, τόνο αλλαγές στο σώμα της γυναίκας.

Σεξουαλικές αδένες, οι ωοθήκες, οι όρχεις: στις γυναίκες, η εμμηνορροϊκού κύκλου, υπογονιμότητα, αυξημένη τριχοφυΐα, τριχόπτωση, εξάψεις, διαταραχές της διάθεσης, η οστεοπόρωση, η ξηρότητα, μειωμένη λίμπιντο. Στους άνδρες, η δραστικότητα, προβλήματα γονιμότητας, hízékonyság, αύξηση του μαστού, τα μαλλιά-λεπτές απώλειας. Ιατρο – ενδοκρινικές παθήσεις, θέματα που σχετίζονται με την υγεία του; Ο ειδικός για τις αποφάσεις μας είναι διαθέσιμη για εσάς.

Κρατήστε την ιατρική πλευρά. Να δούμε, όπως ερωτήσεις, που εφαρμόζονται σε μας τους χρήστες! Μπορείτε να βρείτε συμπεριλαμβανομένων και ενδιαφέρουσες απαντήσεις. Επιπλέον, ο γιατρός απαντά ορμονική κατηγορία ασθενειών. Των παραθυρεοειδών αδένων: οστεοπόρωση ή αυξημένο σχηματισμό του ιστού των οστών, διαθεσησ, αυξημένη τάση για σπασμούς στους μυς, μυϊκή αδυναμία, απώλεια όρασης, διαταραχές του ρυθμού της καρδιάς, προβλήματα με την αρτηριακή πίεση, τις καταγγελίες για προβλήματα με το στομάχι και διαταραχή της διάθεσης. Υπόφυση: τα συμπτώματα που περιγράφονται παραπάνω, όλα είναι πιθανά, όπως και την υπόφυση, όπως το κέντρο ελέγχου, υπεύθυνος για τα παραπάνω αδένες του κανονισμού.

 

ασυνήθιστα συμπτώματα ορμονικές διαταραχές

Επιπλέον, αν η αυξητική ορμόνη, η υπερβολική παραγωγή αναπτύσσεται, να αυξήσει τα χέρια, τα πόδια, τη μύτη, τα αυτιά. Αρθρώσεις σας πονάνε τα δόντια υποβιβαστεί ο ένας από τον άλλο. Η μυρωδιά του σώματος του ασθενούς δυσάρεστες, . Της αρτηριακής πίεσης και άλλα προβλήματα με την καρδιά μπορεί να συμβεί. Διαταραχές της διάθεσης μπορεί να ρυθμιστεί. Έμμηνος ρύση ακανόνιστη, ανοιχτά. Στα παιδιά, η αύξηση του σώματος σε σχετικά μεγάλες, αναπτύσσεται. Αν είναι πολύ μικρή αυξητική ορμόνη, που παράγεται, τα παιδιά παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα; στην ενήλικη ζωή, το λίπος σε μυς λόγος για τη μετατόπιση.

Η υπερπαραγωγή της προλακτίνης λόγο (ακόμη και σε άντρες), αλλά είναι συνέπεια υπογονιμότητα, διαταραχές της περιόδου, μειωμένη λίμπιντο, προβλήματα στύσης. Της υπόφυσης ογκομετρικά εκπαίδευση στην παραγωγή των ορμονών, εκτός από προβλήματα όρασης, για να προκαλέσει το οπτικό πεδίο στενεύει. Ο πονοκέφαλος μπορεί να καθοριστεί ως καταγγελία.

Πάγκρεας: ο σακχαρώδης διαβήτης μπορεί να προκύψει αντλιών των νεφρών. Αν δούμε αυτά τα συμπτώματα, από τη μία πλευρά, βλέπουμε ότι πολλές διαφορετικές ενδοκρινών αδένων, παθήσεις, ενώ μπορεί να είναι το ίδιο σύμπτωμα, από την άλλη πλευρά, ότι ουσιαστικά δεν έχει παράπονο, που δεν προκαλούν ασθένειες του ενδοκρινικού συστήματος. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να, αν έχουμε προβλήματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε το συντομότερο δυνατόν ειδικός! Σήμερα είναι η πιο ενδοκρινολογική ασθένεια με επιτυχία θεραπεύσιμη.
Τα πιο συνηθισμένα γυναικεία ορμονικές και μεταβολικές διαταραχές, Μετά 10. γυναίκες που πάσχουν από σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι στην ίδια περιοχή υπάρχει κάποιος που πάσχει από αυτό. Ακόμη πιο εκπληκτικό είναι το γεγονός ότι, ίσως, δεν γνωρίζουν καν γι ‘ αυτό.Να καθορίσετε το σώμα Σας, θα πρέπει να πείσει να ακολουθήσει

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *