ορμονικές διαταραχές στις γυναίκες

Τα συμπτώματα PCOS είναι ποικίλες και συχνά στρέφονται προς διάφορες ασθένειες, που συχνά τους γιατρούς σε λάθος. Ως εκ τούτου, ό, τι έχω να τους πω ότι πρώτον, μπορεί να είσαι ηλίθιος.Αν μέχρι τώρα νομίζατε ότι η ασθένεια μόνο , τότε πρέπει να απογοητεύσω μας: σύμφωνα με μελέτες, ειδικότερα, άπαχο σε την ιδιοσυγκρασία και οι δύο υποφέρουν από. Ωστόσο, είναι επίσης καλό, αν γνωρίζετε ότι η κοιλιακή παχυσαρκία είναι τυπικά συμπτώματα. Είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ελέγξετε είναι δυνατόν να υπολογιστεί η περίμετρος της μέσης-περιφέρειας των μηρών μπορείτε να αξιολογήσετε και αν είναι 0.8 ή παραπάνω, τότε μπορείτε να αρχίσετε να ανησυχείτε.

 

οι ορμόνες είναι σημαντικές για τις γυναίκες

Έχετε πάει ποτέ για γλυκά μετά το μυαλό, και, το πιο σημαντικό, για την επιθυμία; Ή απλά 1-2 ώρες πριν γλυκά πιάτα μετά από διέγερση, αδυναμία, εφίδρωση, ξαφνικό πείνα; Δυστυχώς, είναι επίσης συμπτώματα της σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών.Δέρμα-είναι πρωτίστως μια ορμονική ανισορροπία, όπως η έντονη ακμή με τον αποκαλούν ασθένεια προσοχή. Συχνά επίσης, μπορείτε πρώτα μόλις και μετά βίας αισθητή, τότε όλο και περισσότεροι άνδρες ποσό των μαλλιών, τριχόπτωση, αλωπεκία. Το υπερβολικό βάρος καφέ-μαύρο, τραχύ δέρμα που μπορεί να εμφανιστούν στην περιοχή της μασχάλης και της βουβωνικής χώρας. http://indikfit.info

Είναι ίσως μία από τις πιο δραματικές εκδηλώσεις των διαταραχών του εμμηνορρυσιακού κύκλου, η απουσία ωορρηξίας ισχύει. Ενώ, από τη μία πλευρά, ακανόνιστη έμμηνος ρύση της νεολαίας, από την άλλη πλευρά, συμβατικά, σε περίπτωση απουσίας ωορρηξίας περιπλέξει την εγκυμοσύνη, ασθένεια μπορεί να είναι ένα σημάδι της. Αν, παρ ‘ όλα αυτά, θα καταφέρετε να μείνετε έγκυος, – μελέτη μάθημα βασίζεται σε μια πολύ καλή ευκαιρία, μπορείτε να υπολογίζετε στην αρχή της αποβολής, πρόωρου τοκετού, με ασθένειες ρουλεμάν στο σακχαρώδη διαβήτη κατά την εγκυμοσύνη.

Τα ψυχολογικά συμπτώματα μπορεί να είναι το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, όπως η γενική απάθεια, απογοήτευση, κατάθλιψη. Αλλά δεν ήξεραν μέχρι σήμερα, ότι οι καταγγελίες που προκαλούνται από τις συνέπειες, ή της ινσουλίνης, μείωση της ευαισθησίας μπορεί να αποδοθεί.
Απόκρυψη της νόσου, Φυσικά, τα παραπάνω συμπτώματα ακόμα δεν μπορείτε να πείτε ότι θέλετε για τον εαυτό ρητά στην ασθένεια PCOS. Αυτή τη στιγμή δεν έχω ακριβώς μετρήσιμα ρυθμίσεις και καθορισμός περιπλέκεται από το γεγονός ότι μερικοί ασθενείς έχουν διαφορετικό βαθμό από τα συμπτώματα ή είναι εντελώς διαφορετική. Επειδή είναι αρκετά πολύπλοκες ασθένειες, στο συνέδριο του 2003, αποφασίστηκε ότι τέτοια συμπτώματα, τουλάχιστον, δύο για την ύπαρξη του χρόνου λένε οι ειδικοί MCC-περ.

Έμμηνος ρύση ή διαταραχές της ωορρηξίας: ακανόνιστη έμμηνος ρύση ή κατά τη διάρκεια του κύκλου δεν συμβαίνει η ωορρηξία.
Η ανδρική ορμόνη, η υπέρβαση των συμπτωμάτων: δέρμα ακμή, αυξημένη τριχοφυΐα, τριχόπτωση, αύξηση του σωματικού βάρους στην κοιλιακή χώρα, ή σε συνθήκες εργαστηρίου έχουν δείξει αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης.
Σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών – και στις δύο ωοθήκες από 8 έως 10 mm, μικρές κύστεις μπορεί να βρεθεί τέτοια μαργαριτάρια γραμμή-με τον ίδιο τρόπο βρίσκονται στην ανίχνευση υπερήχου.

 

αιτίες ορμονικές διαταραχές

Εάν τα παραπάνω συμπτώματα, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας, επειδή είναι ως επί το πλείστον σοβαρές ασθένειες μπορεί να συστήσει. Δεν είναι ιάσιμη, αλλά αντιμετωπίζεται Δυστυχώς, το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών δεν είναι ιάσιμη, αλλά η επιδείνωση της ήταν να αποτρέψει τα συμπτώματα, τα οποία μπορείτε να γυρίσει γύρω. Τρία κύρια θεραπεία είναι η σωστή θεραπεία, και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι σύμπτωμα τη θεραπεία, αλλά και την υποκείμενη νόσο. Η βάση της διατροφής, μετακίνησης, τα φάρμακα.

Διατροφή για να μην πολύπλοκους κανόνες, και аскетическое διατροφή, αλλά μάλλον, η επιστροφή στη ζωή, ότι η γενιά μας χάρη του οργανισμού μας, με την ευκαιρία, η κανονική. Πρώτον, κάνουν τα πιάτα του ημερήσιου ρυθμού, που κοστίζουν από 5 έως 6 φορές, και μια μικρή δόση λογικής. Ζάχαρη υψηλές διακυμάνσεις του αίματος, θα πρέπει να αποφεύγεται, δηλαδή, μια απότομη πτώση και αγκάθια μεγαλώνουν. Θα πρέπει να διαγραφεί και εξευγενισμένα υδατάνθρακες – γλυκό, ιδιαίτερα μαγειρεμένα, πολύ άμυλο που περιέχουν τα προϊόντα.
Αρτοποιείο επιλέξτε από αλεύρι σίτου και περισσότερο σιταριού κεχρί και φαγόπυρο να δοθεί προτεραιότητα. Οχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε να φάτε ξηρό και πατάτες να αφήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Τα φρούτα να τα σταφύλια, μπανάνα, καρπούζι, και η κατανάλωση . Τα γαλακτοκομικά προϊόντα μπορεί να υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί, αλλά δεν είναι γλυκό γιαούρτι, λιπαρά τυριά. Συνιστάται ιδιαίτερα για χρήση το κρέας, και δεν είναι μικρή λιπαρά παϊδάκια, λουκάνικα, μπέικον,… γλυκό, θα πρέπει να καταργήσετε εντελώς την τροφοδοσία με το δοκιμαστικό, και, αν είναι δυνατόν, ακόμη και στο κεφάλι του, ποιος είναι. (Αναθεώρηση πιστεύει ότι το τελευταίο σημείο είναι το πιο δύσκολο.)

Μείωση της ευαισθησίας στην ινσουλίνη, που αυξάνει σημαντικά την τακτική άσκηση. Αν και, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, η καύση λίπους ασκήσεις είναι το καλύτερο, κατ ‘ αρχήν, αν τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα για μισή ώρα, μετά το 40% μπορείτε να βελτιώσετε την κατάσταση. Φυσικά, καταλαβαίνουμε, αν έχετε έλλειψη χρόνου πάσχει, και είναι πολύ κουρασμένος, δεν θα πρέπει έντονα να κινηθεί, αλλά επειδή κάθε μέρα μισή ώρα με τα πόδια παρουσίασε – για παράδειγμα, αυτό μπορεί να είναι μια εργασία στο σπίτι η Ημερομηνία επιστροφής (μέρος).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *