Chocolite λειτουργία στο έλεος των ορμονών

Δυστυχώς, όμως, μόνο η Chocolite λειτουργία αλλαγή του τρόπου ζωής δεν είναι αρκετό, τελική επιτυχία της υπόθεσης, σχεδόν τα μισά από τα φάρμακα που λαμβάνονται. Αυτές οι γραμμές δεν χρειάζονται αυτά τα πράγματα, για να πω, γιατί αυτό είναι, φυσικά, η ιατρική παρακολούθηση είναι απαραίτητη για όλους τους PCOS να εγκαταστήσετε, και την πλήρη – και είναι ακόμη και στο πλαίσιο της θεραπείας από τον εθισμό των ναρκωτικών.

Chocolite λειτουργία ορμονικές αιτίες υπογονιμότητας της γυναίκας

Chocolite λειτουργία
επιλέξτε ολικής αλέσεως αλεύρι, και το περισσότερο σιτάρι κεχρί και φαγόπυρο να δοθεί προτεραιότητα. Οχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε να φάει την ξηρά , και οι πατάτες να αφήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Τα φρούτα να τα σταφύλια, μπανάνα, Chocolite λειτουργία καρπούζι, και την κατανάλωση . Τα γαλακτοκομικά προϊόντα μπορεί να υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί, αλλά δεν είναι γλυκό γιαούρτι, λιπαρά τυριά. Συνιστάται ιδιαίτερα για χρήση το κρέας, και δεν είναι μικρή λιπαρά παϊδάκια, λουκάνικα, μπέικον,… γλυκό, θα πρέπει να καταργήσετε εντελώς την τροφοδοσία με το δοκιμαστικό, και, αν είναι δυνατόν, ακόμη και Chocolite στο κεφάλι του, ποιος είναι. (Αναθεώρηση πιστεύει ότι το τελευταίο σημείο είναι το πιο δύσκολο.)

Μείωση της ευαισθησίας στην ινσουλίνη, που αυξάνει σημαντικά την τακτική άσκηση. Αν και, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, η καύση λίπους ασκήσεις είναι το καλύτερο, κατ ‘ αρχήν, αν τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα για μισή ώρα, μετά το 40% μπορείτε να βελτιώσετε την κατάσταση. Φυσικά, καταλαβαίνουμε, αν έχετε έλλειψη χρόνου πάσχει, και είναι πολύ κουρασμένος, δεν θα πρέπει  Chocolite έντονα να κινηθεί, αλλά επειδή κάθε μέρα μισή ώρα με τα πόδια παρουσίασε – για παράδειγμα, αυτό μπορεί να είναι μια εργασία στο σπίτι η Ημερομηνία επιστροφής (μέρος).

Δυστυχώς, όμως, μόνο η αλλαγή του τρόπου ζωής δεν είναι αρκετό, τελική επιτυχία της υπόθεσης, σχεδόν τα μισά από τα φάρμακα που λαμβάνονται. Αυτές οι γραμμές δεν χρειάζονται αυτά τα πράγματα, για να πω, γιατί αυτό είναι, φυσικά, η ιατρική παρακολούθηση είναι απαραίτητη για όλους τους PCOS να εγκαταστήσετε, και την πλήρη – και είναι ακόμη και στο πλαίσιο της θεραπείας από τον εθισμό των ναρκωτικών.
Η αύξηση του βάρους, νευρικότητα, εμμηνορροϊκά προβλήματα; Ορμονικές διαταραχές

Μόνιμη αύξηση του σωματικού βάρους, νευρικότητα, ή προβλήματα με την έμμηνο ρύση, ορμονική κατά νου ότι η ποιότητα της ζωής μας και την υγεία μας πάρα πολύ πολύ κακό. Να βοηθήσει ο καθηγητής Чаба ενδοκρινολόγος, μαθαίνουμε ότι η κύρια ορμόνη-την κατασκευή οργάνων, και μπορούμε να γνωρίζουμε ορισμένα λειτουργικά δύσκολη λόγω ασθένειας.
Ποιες είναι οι ορμόνες;

Σήμερα, υπάρχουν πάνω από 40 είδη ορμόνη, γνωρίζουμε ότι το σώμα μας είναι βλέννα παράγουν τα όργανα, τους αδένες, για τα προϊόντα. Ειδικότερα, Chocolite ενδοκρινικές, τα λεγόμενα των ενδοκρινών αδένων που παράγουν ορμόνες, ενώ η διάμετρος των ενδοκρινικών, экзокринных αδένων, όπως ο ιδρώτας, ή την παραγωγή σμήγματος συμβαίνει.-εξηγήσεις της βούδας καθηγητής ενδοκρινικής κέντρο.

Αδένες δεν έχουν πόρου και την απελευθέρωση από αυτές, ώστε οι ορμόνες Chocolite λειτουργία απευθείας στο αίμα καθαρίζεται. Η ορμόνη είναι στην πραγματικότητα μια ειδική χημική σύνθεση (συσκευή αποστολής σημάτων) ουσιών, ότι το αίμα μέσω των ειδικών ευαίσθητα κύτταρα, και χαμηλή συγκέντρωση μπορεί επίσης να έχει μια επίδραση. Ως εκ τούτου, η ορμόνη της αποτυχίας του συστήματος, ή η έλλειψη της ορμόνης ή ισόβια ασθένεια, ως αποτέλεσμα της ισχυρής συγκεκριμένο ποιότητας ζωής.
Η κύρια ορμόνη-την κατασκευή οργάνων της υπόφυσης, θυρεοειδούς, Chocolite παραθυρεοειδών, των επινεφριδίων, των όρχεων, των ωοθηκών, του θύμου αδένα επίφυση και του παγκρέατος.

Της νόσου μπορεί να είναι, για παράδειγμα: , η αυξητική ορμόνη, αυξημένη έκκριση.hgh, hgh, μειωμένη εκκρίσεις.
Δεν είναι έγκυος η έκκριση του γυναικείου στήθους , Του θυρεοειδούς αδένα, Στο, παράγονται από το θυρεοειδή ορμόνες θυροξίνη, και καλσιτονίνη. Τα δύο πρώτα μεταβολικές διεργασίες ελέγχεται, ενώ η καλσιτονίνη αναστέλλει το ασβέστιο από τα οστά, για να απελευθερώσει.

 

Chocolite λειτουργία πώς να αναγνωρίζουν ορμονικές διαταραχές

Chocolite λειτουργία

Της νόσου μπορεί να είναι, για παράδειγμα: Υποθυρεοειδισμός (θυρεοειδούς αδένα υπό-λειτουργίες), η οποία έχει τα χαρακτηριστικά κόπωσης, η εμβάθυνση της φωνής, η δυσκοιλιότητα, το θέμα της φτώχειας.
Ο υπερθυρεοειδισμός (υπερλειτουργία του θυρεοειδούς), η οποία είναι μία από τις μορφές Базедовой ασθένεια. Τυπικό Chocolite λειτουργία είδος googly μάτια, τρόμος των χεριών, κόκκινες κηλίδες στο δέρμα, καθώς και διάρροια, τη μείωση του σωματικού βάρους, εκτός από την καλή σας όρεξη, γρήγορη επέμβαση στην καρδιά.

Των παραθυρεοειδών Chocolite αδένων, Σε παραθορμόνης σε παραθορμόνης φωσφορικού άλατος και ασβεστίου που βρίσκονται σε κυκλοφορία παίζουν ρόλο.Της νόσου μπορεί να είναι, για παράδειγμα:Υπερπαραθυρεοειδισμού, όταν η έκκριση της ορμόνης του παραθυρεοειδούς αδένα κόκαλο βγήκε, χωρίς καρδιά, γίνονται εύθραυστα, και να δημιουργήσει πέτρες στα νεφρά.
Των παραθυρεοειδών αδένων υπό-λειτουργίες που πιάνει το μάτι συμπτώματα τα χέρια και τα δάχτυλα των ποδιών, μούδιασμα των χεριών, κράμπες στο κράμπες που μπορεί να προκαλέσει ασφυξία.

Των επινεφριδίων, Ως τον αδένα αδρεναλίνης του επίσης την παραγωγή των Chocolite ορμονών είναι υπεύθυνη για σημαντικές, όπως κορτιζόλης, αλδοστερόνης, ή γνωστή αδρεναλίνης και νοραδρεναλίνης είναι οι λεγόμενες ορμόνες του στρες.

Της νόσου μπορεί να είναι, για παράδειγμα:Το σύνδρομο -, που στο φόντο του φλοιού των επινεφριδίων σε όλες τις τρεις ορμόνες Chocolite αύξησης της παραγωγής. Αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται το λεγόμενο e πρόσωπο, το φορτίο αυξηθεί λιπώδους ιστού, ραγάδες, την αύξηση της εκπαίδευσης τρίχας και μυϊκή αδυναμία.Η νόσος του , στην οποία δύο ορμόνες των επινεφριδίων, μείωση του όγκου παραγωγής προϋποθέτει. Παρατήρησα, ότι ο ασθενής με το δέρμα του σκούρο βάφονται περιοχές, τη μείωση του σωματικού Chocolite λειτουργία βάρους, κόπωση παρουσιάζεται σε γυναίκες, αμηνόρροια, ανικανότητα στους άνδρες.

Τα αυγά, Παραγωγή τεστοστερόνης, ενώ οι ορμόνες των ωοθηκών οιστρογόνα και προγεστερόνη, η σεξουαλική τον κανονισμό λειτουργίας των βασικών συστατικών.Της νόσου μπορεί να είναι, για παράδειγμα: Το αρσενικό και το θηλυκό εμμηνόπαυση, που οφείλεται σε ορμονικές αλλαγές, και οι γυναίκες  Chocolite ανέφεραν ορισμένες διαταραχές της πήξης του αίματος στο φόντο μπορεί να είναι ορμονικές διαταραχές ρύθμισης.

Θύμου αδένα, σιδήρου περισσότερο την παραγωγή των ορμονών. Ένα από αυτά είναι θυμοσίνης-ορμόνη που διεγείρει την ανάπτυξη και σεξουαλική ανάπτυξη, και παρέχει επίσης την κυτταρική ανοσία ξένων από τους ιστούς του σώματος, για να Chocolite κατευθυνθεί είσπραξη. Αυτό είναι το σώμα της μετά την εφηβεία έχει παλινδρομήσει. Αυτός ο αδένας είναι ο υποστηρικτής της ανάπτυξης του ανοσοποιητικού συστήματος.
Κωνοειδής αδένας.Αδένα της επίφυσης παράγεται η μελατονίνη αναστέλλει την επίθεση σεξουαλική ωριμότητα σε πρώιμο στάδιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *